Caravan weegactie

Afgelopen zomer hebben we een caravan-weegactie gehouden. Voor iedereen die zijn of haar caravan of camper wil wegen om zeker te weten dat je niet te zwaar de weg op gaat. In hoog zomer wordt er veel gecontroleerd op de wegen. Bij een te zwaar beladen caravan of camper lopen de boetes hoog op. Het is zonde om het risico te lopen terwijl je bij ons  tijdens de actie  voor € 5,- (normaal € 10,-) je camper of caravan kunt wegen.

Het was een succes! We kregen zelfs vouwagens op de weegbrug 🙂

*** Klaas 75 jaar***

Op 27 oktober werd onze klaas (Vrachtwagenchauffeur Rodebak.nl) 75 jaar. Klaas vond dat het nu toch echt wel tijd was om met pensioen te gaan dus hij dacht (heel slim) zijn laatste werkdag op 27 september te plannen.

Maar… we laten klaas natuurlijk niet met pensioen gaan zonder dat we ook nog even zijn verjaardag met hem konden vieren.

Op 27 september was het dan zover, klaas kwam op zijn werk en toen vond hij zijn vrachtwagen, volledig versierd voor zijn verjaardag J Klaas heeft een aantal ritten mogen maken met de versierde vrachtwagen, maar intussen hebben wij zijn vrouw opgehaald en als verrassing zijn auto verstopt. Toen die terug kwam van zijn laatste containerritten was al het personeel verzameld om gezamenlijk afscheid van Klaas te nemen.

En dat was niet alles.. Klaas mocht zelf zijn laatste rit naar huis maken en wel met zijn vrouw erbij. Met zijn trouwe collega chauffeurs achter zich aan hebben we Klaas naar zijn huis gebracht.

Klaas bedankt voor de mooie momenten de laatste jaren en geniet van je pensioen!

** Sinterklaas naar voetbalvereniging CVV Achilles Enschede in een container (2017) **

Afgelopen jaar was het zover, Sinterklaas moest naar de voetbalvereniging CVV Achilles Enschede om cadeautjes te brengen naar alle jeugdleden van de voetbalvereniging. Uiteraard zouden wij hier graag aan mee werken alleen hadden wij op dat moment alleen een vrachtwagen en chauffeur die onze lieve oude man daar heen kon brengen. Er was maar 1 oplossing; Sinterklaas in de container, samen met zijn pieten. En het was leuk, we hebben Sinterklaas veilig kunnen afleveren zodat iedereen toch nog met Sinterklaas de cadeautjes konden uitpakken.

*** Strongsisterrun ***

Zoals sommige van jullie misschien al wisten, of misschien nog niet weten.. hebben wij een aantal hele sterke en stoere dames aan het werk. Dit hebben ze toch maar even bewezen tijdens de Strongsisterrun in Hellendoorn. Met een team van maar liefst 8 dames waren wij aan de start te zien. En omdat het toch wel erg gaaf was, zullen jullie ons aankomend jaar ook weer aan de start zien 😉

Dus zie je een paar van die stoere Rodebak.nl dames rennen tijdens de strongsisterrun aankomend jaar, zwaai dan even!